De afgelopen jaren is de manier van werken in de bouw sterk veranderd. Wat voor ons inhoud dat we van medewerkers die bij ons in dienst waren zijn overgestapt naar het gebruik van vaste zzp-ers en bedrijven die allemaal hun eigen specialiteit hebben. 

Hiermee hebben we onze krachten gebundeld en kunnen daardoor goed met u meedenken en u door het gehele bouwproces begeleiden.

Telkens weer blijkt dit een goed fundament voor een goede samenwerking en gebeurt de uitvoering volgens een hoge standaard wat voor u zal resulteren in het een geweldig eindresultaat!

 

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in ons bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op.

We zullen dan binnen 48 uur contact met u opnemen.

In bijna alle gevallen zullen we de situatie ter plaatse willen komen bekijken om een goede offerte te kunnen uitbrengen, we maken hiervoor gezamenlijk een afspraak. Tijdens de opname zullen we ook uw wensen en eisen noteren en deze in de offerte verwerken.

Het opstellen van een offerte en het bespreken hiervan is vrijblijvend.

 

Nadat we de offerte hebben uitgebracht vinden we het altijd prettig om deze persoonlijk met u te bespreken. Zo weten we zeker dat we alle wensen hebben mee genomen en kunnen we onze zienswijze op bepaalde punten toelichten.

Als er een bouwvergunning en/of constructieberekeningen nodig mochten zijn dan kunnen we dit ook voor u verzorgen.

 

Als u tevreden bent met de offerte en u gaat akkoord leggen we dit door middel van een opdrachtbevestiging vast. 

Hierin staan onze voorwaarden beschreven en de aangenomen prijs die is afgesproken.