Projecten

In de loop van de jaren hebben wij een zeer groot aantal projecten gedaan. Op deze pagina vragen we de opdrachtgevers daarvan een reactie achter te laten. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Esther Hoornweg
4 jaar geleden

Wil je een professioneel, vakkundig bouwbedrijf hebben met ECHT hart voor de zaak, dan raad ik iedereen Hoonhout Bouw B.V aan!!! Ze werken secuur, hard en vinden het eindresultaat net zo belangrijk als dat de klant dat vindt. Wij hebben een aanbouw laten plaatsen met licht-straat en openslaande deuren. We waren zo tevreden over het werk en eindresultaat, dat we hetzelfde jaar ook de tuinbestrating, schutting, en schuur hebben laten door ze. Ook dat is prachtig geworden!
Aannemer Jaap is een echte meedenker, en gaat elke klus vol passie aan. Hij doet wat hij beloofd en zorgt dat er in de planning geen gaten vallen..... Zelfs in de zomer bouwvak en Corona lock-down wist hij iedereen aan het werk te houden, materiaal te regelen en kon de klus op afgesproken tijd afgerond worden..
Hij heeft een team met enthousiaste, hardwerkende mannen die ook de liefde voor het vak verstaan!
Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Echt een aanrader!

Debbie de Vré
4 jaar geleden

Op advies van onze architect zijn wij in zee gegaan met aannemersbedrijf J. Hoonhout. Er moest een draagmuur tussen 2 woningen uit (best en complexe en niet standaard situatie die een goede aannemer vereiste die van wanten wist). Daarnaast hadden we nog heel wat werk in de andere woning. Denk aan verwijderen oude keuken, stucklaar maken van de wanden, nieuwe openslaande deuren naar kantoor, overige deuren vervangen, andere muur verwijderen, vloer klaarmaken voor de houten vloer. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn met het eindresultaat! Jaap reageert adrem op vragen en eventuele problemen lost hij keurig op zoals je dat zou hopen. De gehele klus is ook binnen de gestelde deadline van onze kant opgeleverd, snelle werkers! Daarnaast kun je echt merken dat hij vaklui aan het werk heeft. Het ziet er meer dan mooi uit allemaal, zo blij dat we met Aannemersbedrijf J. Hoonhout B.V. in zee gegaan zijn, echt een aanrader!